Over mij


Over René zijn droom, passie, ambities zijn gezin en hobby's

"mijn droom is de New Life Tree, een ontmoetingsplaats waar ondernemers ideeën, dromen en passies gedeeld  en gerealiseerd worden. Echte verhalen van echte ondernemende mensen die ook Maatschappelijk Sociaal willen bijdragen!"


Leuk dat je meer over mij wilt weten. Op deze pagina meer over mij, mijn achtergrond en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. 

Ik ben op 29 maart 1964 geboren in Tegelen. Getrouwd met Lea en vader van drie zonen; Jasper, Joris en Jeroen, waar ik ontzettend trots op ben.
Van beroep ben ik grondlegger, organisator, spreker en moderator van het ondernemers netwerk BS Morgen en Meet&Match Netwerkevents.
Daarnaast geef ik graag lezingen en presentaties over mijn ondernemersreis en mijn visie "succesvol netwerken" aan (startende) ondernemers en studenten met ondernemersambities. Bekijk HIER mijn verhaal en ondernemersreis!

Beroep: Sinds 1 oktober 1987 zelfstandig ondernemer. Per 1 oktober 2010 ben in grondlegger en eigenaar  van ondernemersnetwerk BS Morgen, Meet&Match Events , ben ik sparringpartner voor ondernemers en geef ik regelmatig presentaties over mijn ondernemersreis en 'succesvol netwerken'.

Passie :  Als gepassioneerd ondernemende verbinder, help ik ondernemers, medewerkers en organisaties op effectieve wijze aan waardevolle en duurzame relaties door ze met elkaar met impact (energiek, inspirerend, verassend) te verbinden. 

Ambitie : Samen met ondernemers, medewerkers en organisaties de reis naar Morgen maken! De weg naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Door als mens verbindingen aan te gaan en open te staan voor anderen en positieve veranderingen, om deze vervolgens duurzaam in mens, organisatie en maatschappij te verankeren. Op weg naar een betere wereld, de wereld van morgen!

De basis : Dit door de mens centraal te stellen, de mens achter de ondernemer te leren kennen  op basis van respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar….zonder aannames te doen!

Hoe : Enerzijds doe ik dit voor het Human Business netwerk BS Morgen.  Anderzijds doe ik dit voor ondernemers, medewerkers en organisaties buiten het netwerk van BS Morgen.  Dit Middels Meet & Match bijeenkomsten en het geven van presentaties en lezingen over mijn ondernemersreis en visie op netwerken. Bij alle bijeenkomsten staan de mens en de dialoog centraal, met als speerpunt verbindingen aangaan door ervaringen-, kennis- en netwerk te delen. 

Motto : Begin vandaag met het leggen van verbindingen om morgen doelen te bereiken! Delen is het nieuwe geven! Waarbij succesvolle groei begint met het bepalen van je doelen en delen van je passie, ambities, ervaringen, kennis en netwerk!


Hobby’s : Een goed gesprek, het hebben over passie, ambities en drijfveren met vrienden en collega ondernemers onder het genot van een goed glas wijn.

Daarnaast tuinieren, wandelen in de natuur, regelmatig een uitje met de caravan, het spelen van Golf met onze Golf Sociëteit, lekker koken, zingen, een goed boek lezen over ondernemen, het regelmatig schrijven van een blog en natuurlijk mijn gezin.

Foto: Samen met mijn vrouw Lea vierden wij op 1 oktober 2021 het 10 jarig Jubileum van BS Morgen.
Mijn vrouw en het gezin zijn voor mij de basis voor geluk, succes en balans in het leven tussen werk en privé.Regelmatig ben ik op de Golfbaan te vinden en faciliteer hierbij onze Golf Sociëteit Morgen!

Sportief, fijne gesprekken, verbindingen en veel gezelligheid.